Woning verbeteren

Bij binnen onderhoud mag u het zeggen! Uw woonwensen staan centraal. Wonen Noordwest Friesland hanteert geen vaste termijn voor het vernieuwen van bijvoorbeeld keukens en badkamers. Wij verbeteren uw woning alleen op uw verzoek. Hiervoor kunt u een aanvraag indienen.

Er kan veel. Misschien wilt u een luxe badkamer met toilet of een grotere keuken, een extra dakraam of de berging isoleren? Ook vallen veel kleine aanpassingen en WMO aanpassingen onder comfort op verzoek.  Denk bijvoorbeeld aan het laten aanbrengen van een dakraam, een klokthermostaat, een vlizotrap of een buitenkraan.

Overleg met ons

Als u een comfortverbetering wilt, dan moet u vooraf een aanvraag indienen bij Wonen Noordwest Friesland. 

Nadat uw verzoek door Wonen Noordwest Friesland beoordeeld is, wordt aangegeven of hier kosten voor u aan verbonden zijn. Dit kan een éénmalige eigen bijdrage of huurverhoging per maand zijn. Soms is de voorziening in uw woning nog vrij nieuw. Dan betaalt u eerst een afkoopsom van de resterende afschrijvingsjaren.

Niet overal comfortverbetering mogelijk
Sommige woningen komen niet voor comfortverbetering in aanmerking. De reden hiervan is dan vaak grootschalig onderhoud binnen enkele jaren of dat er planvorming in voorbereiding is.

Wonen Noordwest Friesland voert de werkzaamheden voor u uit. Als u zelf aan de slag wilt kijk dan bij Klussen in de woning.

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden