Welkom bij Wonen Noordwest Friesland Over ons Nieuws en publicaties Nieuws Indienen comfortverzoeken tijdelijk niet mogelijk

Indienen comfortverzoeken tijdelijk niet mogelijk

Leestijd: 2 min

Wonen Noordwest Friesland neemt tijdelijk geen nieuwe verzoeken tot comfortverbetering aan

Voor uw veiligheid en die van onze medewerkers hebben wij in de afgelopen periode verschillende maatregelen genomen rondom het coronavirus. Daarbij volgen wij het advies en de richtlijnen van de regering en het RIVM. 

Wij nemen geen nieuwe verzoeken tot comfortverbetering aan
Op dit moment nemen wij geen nieuwe verzoeken aan om uw woning te verbeteren of zaken te vernieuwen. Het uitvoeren van deze verzoeken is tijdelijk stopgezet. Wel voeren wij spoed werkzaamheden uit. 

We kunnen ons voorstellen dat dit vervelend is. Maar vaak zijn onze medewerkers voor het uitvoeren van deze werkzaamheden wat langer in uw woning aan de slag. Ook komen ze bij veel verschillende mensen thuis. En in de huidige situatie is dat gewoon niet verstandig. Als corporatie houden we ons aan de maatregelen van de overheid. De veiligheid en gezondheid van onze medewerkers en van u als huurder staan daarbij voorop! Wij vragen uw begrip voor deze situatie. 

Dit betekent dat u op dit moment geen nieuwe verzoeken bij ons in kunt dienen. Niet via het Huurdersportaal en ook niet telefonisch. We verwachten dat dit in ieder geval de komende maanden zal duren. We hopen dat we in de loop van dit jaar weer meer zaken op kunnen pakken. Maar we kunnen nu nog niet zeggen wanneer dat weer kan. 

Meer informatie
Meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus vindt u op de pagina Corona virus.