Welkom bij Wonen Noordwest Friesland Over ons Nieuws en publicaties Nieuws Wonen NWF neemt aanvullende maatregelen coronavirus

Wonen NWF neemt aanvullende maatregelen coronavirus

Leestijd: 2 min

In Nederland gelden vanaf 12 maart nieuwe maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Wonen Noordwest Friesland neemt ook een aantal aanvullende maatregelen. Het gaat om de volgende zaken.

Geen handen schudden
Wij volgen het advies van het RIVM, onze medewerkers schudden geen handen meer. 

Griepverschijnselen bij u thuis
Als u een afspraak heeft of maakt met één van onze medewerkers bij u thuis, dan vraagt de medewerker u of er bij u of één van uw gezinsleden griepverschijnselen zijn. Is uw antwoord daarop ja? Dan gaat de afspraak niet door. Er wordt voor een andere datum een nieuwe afspraak gepland. 

Wij verzoeken u zo veel mogelijk zelf aan ons door te geven of een afspraak vanwege griepverschijnselen niet door kan gaan. U belt daarvoor met de betreffende medewerker. 

Reparatieverzoeken en comfortverbetering
Wij willen zoveel mogelijk zaken door laten gaan. Voor de komende periode staan er veel verschillende werkzaamheden gepland. Daarvoor geldt het volgende. 
•    Spoed werkzaamheden gaan altijd door. 
•    Werkzaamheden die voor volgende week staan gepland, worden uitgevoerd. Dit geldt niet voor de situatie waarbij bij u of uw gezinsleden griepverschijnselen zijn. De afspraak gaat dan niet door. Wij vragen u om dit zo snel mogelijk aan ons door te geven.  
•    De werkzaamheden die voor de komende periode gepland staan (reparatieverzoeken en verzoeken om comfortverbetering), nemen wij door. Wij kijken of deze werkzaamheden ook iets later kunnen worden uitgevoerd. Als dat mogelijk is, zullen we deze werkzaamheden verschuiven naar een later moment. Wij nemen hierover dan contact met u op. 

Contact met de corporatie
Wij vragen u om al uw vragen zoveel mogelijk via de telefoon of via de mail aan ons te stellen. En zo weinig mogelijk op kantoor in Sint Annaparochie langs te komen. Kom in ieder geval niet langs als u griepverschijnselen heeft. Via de telefoon of e-mail kunt u met onze medewerkers afstemmen of u voor bepaalde zaken toch langs zou moeten komen.

Contactgegevens
E-mail: [email protected]
Algemeen telefoonnummer: 0518 – 409 800
Afdeling Verhuur: 0518 – 409 822
Afdeling Reparatieverzoeken: 0518 – 409 811 

Wij vragen uw begrip voor deze situatie en de maatregelen die wij als corporatie moeten nemen. Mochten er in de komende periode nog zaken veranderen, dan zullen wij u daarover op de hoogte stellen. Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact met ons op.